Waar vind ik het opleidingsaanbod voor boekhouders terug?

Als boekhouder kan je nu ook op My Liantis terecht voor opleidingen die aangeboden worden vanuit Liantis.

Opleidingsaanbod

Je vindt het opleidingsaanbod als toepassing in je My Liantis-omgeving terug. Je kan de opleidingscatalogus vervolgens op verschillende manieren opzoeken:

• Een rechtstreekse link naar de volledige opleidingscatalogus vind je terug op de startpagina van het opleidingsplatform. ‘Welkom – vind een opleiding op jouw maat’.
  • Je kan ook bladeren in de catalogus door op de knop Bladeren te klikken rechtsboven op het scherm van het opleidingsplatform.
  • In de catalogus kan je ofwel rechtsreeks naar een bepaalde categorie opleidingen gaan, ofwel de volledige opleidingscatalogus raadplegen door te klikken op Opleidingscatalogus.

In een notendop

• Rechtstreekse link op de homepagina
  • Rechtsboven op het scherm van het opleidingsplatform
  • Klik op het woord Opleidingscatalogus.