Hoe kan ik als werknemer mijn loonbrieven online raadplegen?

Is jouw werkgever aangesloten bij Liantis? Dan worden jouw loonbrieven automatisch opgehaald uit Doccle.

Wat is Doccle?

Doccle is een online administratieplatform. Je kan er op een eenvoudige manier documenten ontvangen, verwerken en bewaren.

Dit online systeem biedt heel wat voordelen:

• Je vindt al je documenten terug in één digitaal archief.
  • Wanneer een nieuw document beschikbaar is, krijg je een automatische melding.
  • Je documenten zijn altijd beschikbaar, ook via jouw smartphone of tablet.
  • Het archief is veilig, gratis én onbeperkt.
  • Minder papier, dat is beter voor het milieu.

Registreren

Je kan je loonbrieven rechtstreeks consulteren via Doccle. Je hoeft je hiervoor enkel op Doccle te connecteren met Liantis.

Volg onderstaande stappen:

• Neem je laatste loonbrief bij de hand. Bovenaan vind je in het geel gemarkeerd een code voor Doccle (voorbeeld: 2JDQPM)
  • Surf naar doccle.be en maak snel een account aan.
  • Klik onder het Liantis-logo op verbinden en voer je code in.
  • Geef je verbinding een duidelijke naam.
  • Klaar! Je ontvangt vanaf nu je loondocumenten via Doccle.

Als je nog geen connectie hebt gemaakt in Doccle met Liantis, dan ontvang je na de loonberekening een Doccle-connect-mail. Via deze mail kan je in één klik de connectie maken met Liantis in Doccle.

In een notendop

• Je kan je loonbrieven consulteren via Doccle.
  • Doccle is gebruikersvriendelijk en verzamelt je documenten in één digitaal archief.
  • Registreer je via doccle.be of klik op de link in de Doccle-connect-mail die je ontvangt na de loonberekening.