Waarom is mijn toegang niet actief?

Je krijgt de melding Toegang niet actief te zien omdat er nog geen rechten zijn ingesteld voor jouw gebruiker.

Contacteer je klantenadviseur of My Liantis Support

Wanneer je de melding Toegang niet actief krijgt te zien, contacteer je best je vertrouwde contactpersoon. De contactgegevens kan je terug vinden op My Liantis in het thema Contact.

Aarzel ook niet om het My Liantis Support-team te contacteren bij vragen. Je kan bij hen terecht via de ‘Help’-knop rechts onderaan op de My Liantis loginpagina.

In een notendop

• Contacteer My Liantis Support of je klantenadviseur.