Wat vind ik als boekhouder terug onder het thema Contact?

In dit thema vind je als boekhouder de gegevens, zoals e-mailadres en telefoonnummer van jouw Liantis-contactpersonen terug.

• Je persoonlijke contactpersonen zijn de klantenadviseurs bij wie je terecht kan voor specifieke vragen over jouw dossier.
  • Heb je geen persoonlijke contactpersoon? Dan krijg je onder Je algemene contactpersonen onder meer de algemene contactgegevens van Liantis hr-services en Liantis ondernemingsloket te zien.
    Voor vragen over de werking van My Liantis kan je terecht bij het Service Center. Je kan hen bereiken via de Help-knop onderaan.