Waar beheer ik als boekhouder mijn persoonlijke dossier als werkgever?

Ben je één van onze partners, maar ben je tegelijkertijd ook zelf Liantis-klant bij Liantis sociaal verzekeringsfonds en/of Liantis sociaal secretariaat? Dan beschik je over 2 verschillende ‘werkplekken’:

• een werkplek om je klantenportefeuille te beheren
  • een werkplek waar je als werkgever je medewerkers kan beheren, de prestaties kan doorsturen, documenten kan opvragen…

Je kan een bepaalde werkplek selecteren via het keuzemenu in de linkerbovenhoek.

Als boekhouder zal je standaard op je werkplek als accountant terechtkomen. Wil je dit graag wijzigen of wil je graag de volgorde van je ondernemingen wijzigen, dan kan dat onder ‘Persoonlijke instellingen’, via de tab ‘Jouw ondernemingen’.