Wat vind ik als boekhouder terug onder het thema Documenten?

In het thema Documenten vind je als boekhouder alle documenten terug die je nodig hebt voor het dossierbeheer van je klanten.

Sociaal verzekeringsfonds

Fiscale attesten

Download de fiscale attesten van je klanten.

Sociaal secretariaat

Ontvangen documenten

Raadpleeg alle documenten en bestanden die Liantis sociaal secretariaat voor jouw klanten opmaakte.

Documenten aanvragen

Vraag de juridische en boekhoudkundige documenten van je klanten op bij Liantis sociaal secretariaat.

Payroll-rapporten

Maak rapporten op op basis van de loon- en personeelsgegevens van je klanten.

Varia

Formulieren

Download allerlei aanvraag- en aansluitingsformulieren van Liantis.