Hoe registreer en recupereer ik flexuren in de Kalender?

Je kan als medewerker flexuren registreren en recupereren in de toepassing Kalender op My Liantis, indien je werkgever deze mogelijkheid geactiveerd heeft.

Flexuren registreren

• Via de pagina ‘Flexuren’ kan je de gepresteerde meeruren – flexuren ingeven.
  • Deze registraties volgen dezelfde goedkeuringsflow als de afwezigheidsaanvragen.
  • Na goedkeuring, vind je het saldo van de gepresteerde flexuren terug op de pagina ‘saldo’s’.

Flexuren recupereren

De opname van flexuren registreer je, net zoals een andere afwezigheid, met een klik op de juiste dag in je kalender of via de knop ‘Afwezigheid toevoegen’.

• Selecteer de dag waarop je flexuren wenst op te nemen.
  • Kies het type ‘Recuperatie flexuren’.
  • Klik op ‘bewaren’ om je aanvraag op te slaan in je kalender.
  • Je leidinggevende wordt via e-mail op de hoogte gebracht van je aanvraag.