Hoe maak ik een afspraak bij Liantis?

Soms vind je het antwoord op je vragen niet online en heb je nood aan wat meer uitleg. Daarom kan je ook een fysieke afspraak bij Liantis op kantoor maken. Wij leggen je uit hoe je eenvoudig een afspraak bij één van de Liantis-kantoren maakt.

Ben je reeds klant bij Liantis?

Als je reeds een klant bent bij Liantis kan je een afspraak maken door contact op te nemen met jouw vertrouwde contactpersoon. Indien je niet weet wie jouw contactpersoon is, kan je dit opzoeken via My Liantis door op de knop ‘Contact’ te klikken:

Ben je nog geen klant?

Wanneer je nog geen klant bent bij Liantis, surf je best naar de website Kantoren | Liantis. Daar vind je volgens regio en de nodige dienst een kantoor in jouw buurt met de bijhorende contactgegevens. Contacteer ons en wij leggen met plezier een afspraak bij ons op kantoor vast.