Waar kan ik een domiciliëring voor mijn bijdragen aanvragen?

Via My Liantis kan je eenvoudig een aanvraag indienen om de betaling van je sociale bijdragen in de toekomst via domiciliëring te laten verlopen.

Dit kan je op de volgende manier doen:

1. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord op het online platform My Liantis.
Ben je je wachtwoord vergeten of heb je geen wachtwoord? Geen probleem, klik op Login vergeten en geef vervolgens je gebruikersnaam in. Je ontvangt dan een e-mail met daarin de nodige instructies om een nieuw wachtwoord te kiezen. Het wachtwoord moet minstens 10 tekens lang zijn en zowel een nummer, een hoofdletter als een kleine letter bevatten.

2. Welkom op jouw startpagina! Klik in de balk links op Ik als zelfstandige.
​​

3. Klik vervolgens op Mijn sociaal statuut.

4. Ga naar My Liantis Sociaal statuut en klik op Mijn profiel.

5. Klik vervolgens op Mijn voorkeuren.

6. Je ziet nu de tegel Mijn domiciliëring, dan klik je op Aanvragen. Vul jouw gegevens zorgvuldig in.

7. Je aanvraag is nu ingediend, je krijgt zo snel mogelijk een bericht ter bevestiging.